Bestille bok eller kursmateriell

 

Kursmateriell og boken "Varig kjærleik" kan bestilles ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å skrive postadresse! 

Kurspakke for par (2 kurshefter og kortstokk): 420 kr

Kurshefte: 160 kr

Bufferkortstokk (30 spørsmålskort): 100 kr

Varig kjærleik. Ei handbok: 200 kr

Beregn for sikkerhets skyld to ukers leveringstid. Prisene er medberegnet mva der dette er påkrevd. Porto kommer i tillegg. (Posten tar for tiden 85 kr for sending av en kurspakke for par [samme pris inkludert bok] og 36 kr for å sende bare bok.) 

Fra anmeldelsene av "Varig kjærleik":

Tidsskrift for Norsk psykologforening

Tidsskrift for Den norske legeforening

Fokus på familien

Til orientering: Angrerettloven

1. Loven gjelder ved salg av varer og tjenester til forbrukere, når selgeren eller tjenesteyteren opptrer i næringsvirksomhet og avtalen inngås ved fjernsalg eller salg utenfor fast utsalgssted.

2. Angrerettloven gir mulighet til å komme ut av et impulsivt kjøp uten at man behøver å begrunne overfor selgeren hvorfor man vil gå fra kjøpsavtalen. Loven gjelder for forbrukerkjøp, det vil si at varen er til personlig bruk for kjøperen, hans husstand eller omgangskrets.

3. Loven gir 14 dagers angrefrist. Det er kjøper som bekoster utgiftene til returfrakt, og varen skal returneres uskadet.